Onze cultuur

Vind je droombaan bij Urban Mobility Systems. Kijk of jouw functie er tussen staat en solliciteer meteen!

DE WOW!
Urban mobility Systems

Bij Urban Mobility Systems zijn we gepassioneerd door innovatie in stedelijke mobiliteit. Als team van toegewijde professionals streven we elke dag naar het leveren van uitzonderlijke oplossingen die onze steden slimmer en duurzamer maken. We zijn niet bang om traditionele paden te verlaten en nieuwe richtingen in te slaan. Onze benadering kenmerkt zich door directe communicatie, transparantie, en de stimulans om eigen initiatief te nemen.

De band met onze klanten is essentieel, maar de relatie tussen onze teamleden is net zo belangrijk. We bouwen op een cultuur waarin wederzijds respect en samenwerking de basis vormen. Bij UMS geloven we dat verbinding binnen het team onze kracht is en de sleutel tot het ontwikkelen van baanbrekende mobiliteitsoplossingen.

VRIJHEID OM TE INNOVEREN

Bij UMS krijg je de vrijheid om innovatieve ideeën te verkennen, met flexibele werkwijzen die jouw creativiteit en verantwoordelijkheid benadrukken. We stimuleren eigen initiatief en constante verbetering.

AMBITIEUS TEAM

Je maakt deel uit van een gedreven team dat streeft naar het vormgeven van de toekomst van mobiliteit. We bieden volop kansen voor jouw professionele ontwikkeling, in een omgeving die zowel inspiratie als innovatie ademt.

WERELDWIJD

Bij UMS werk je samen met mensen en klanten van over de hele wereld. Dit geeft je de kans om van verschillende culturen te leren en samen te werken aan nieuwe projecten die de steden van morgen vormgeven. Ons diverse team zorgt voor een leuke en leerzame werkomgeving waarin jouw ideeën echt een verschil maken.

UMS-Batch-1_-17-of-122-scaled
UMS-Batch-1_-61-of-122-scaled